01:18
День безпечного Інтернету 2017

День безпечного Інтернету 2017

   Щороку за ініціативи "Майкрософт Україна" кожен другий вівторок лютого в Україні відзначається Міжнародний День безпечного Інтернету. У цьому році День безпечного Інтернету проводиться 7 лютого під гаслом «Будь зі мною: об’єднаймося для кращого Інтернету». Ми долучились до проведення цього дня.

   Пам'ятайте: Інтернет як наш світ. Він може бути прекрасним і корисним засобом для навчання, відпочинку, спілкування з друзями. Але, як і реальний світ, Мережа теж може бути небезпечною. Все залежить тільки від нас! Користуйтеся Інтернетом з розумом!

   7 лютого вчитель інформатики Шуба Н.О. провела для учнів 2-4 класів захід «Віртуальна подорож Інтернет-країною». Діти переглянули відео про загрози, які приховує Інтернет, засвоїли правила безпечного користування мережею Інтернет.

   Також брали участь у заході «Подорож до країни Іnternet» учні 5-9 класів. Учні дізналися, що жертвами Інтернету найчастіше стають діти та підлітки, а зміст деяких сайтів шокує навіть дорослу людину та для психіки дитини є руйнівною. Крім того, інтернет - це хороше поле діяльності для шахраїв, потрапити на вудку яких у віртуальному просторі набагато легше, ніж оффлайн.

   Вихованці 2-9 класів виготовили малюнки та стінгазети на тему «Безпечний Інтернет».

 

Переглядів: 664 | Додав: Надія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar