19:27
Математичне кафе «Ерудит»

Математичне кафе «Ерудит»

Учні 3 класу разом зі своїм класоводом Ляшук І.С. провели для учнів початкових класів відкритий виховний захід «Математичне кафе «Ерудит»».

     

У класі була створена атмосфера справжнього кафе: столики, офіціанти, гості. А пригощали стравами: салатом «Вінегрет», піцетами «Інтелект», рибною юшкою «Математичною», тістечками «Ребуси». Увесь асортимент страв був начинений математичними задачами на логіку, на кмітливість, на знання матеріалу з математики.

    

Метою заходу було перевірити знання учнів з математики, розвинути логічне мислення, кмітливість, допитливість, інтерес до математики, комунікативні можливості учнів в процесі підготовки до позакласного заходу, виховати колективізм, дух змагання.

До участі в математичному кафе були запрошені й учні 4 класу.

     

Дуже сподобалось дітям ласувати математичними стравами, танцювати, дивитись мультфільм.

        

     

Навіть першокласникам разом із другокласниками теж було цікаво спостерігати за даним процесом і вболівати.

         

Математичне кафе «Ерудит» не залишило байдужим жодного глядача. У ході розгляду кожної підказки гравці та присутні гості здобули масу корисної інформації.

       

Захід проходив на сучасному рівні, з мультимедійною підтримкою. У поглядах учнів відчувались зацікавленість, захоплення, бажання більш активно пізнавати математику.

     

Переможцями у цих змаганнях стали Лоборук О. і Басинець І. (3 клас), Гус Я. і Юзва В. (4 клас), які були нагороджені грамотами і солодкими призами.

     

Переглядів: 459 | Додав: Надія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar