21:27
«Ніхто, окрім нас»

Відзначення другої річниці

героїчної оборони Донецького аеропорту

Перегляд презентації

«Ніхто, окрім нас»

Сьогодні не залишилось байдужих людей до долі України, а слова «патріот», «герой», «незалежність» набули для нас особливого значення. Світ визнав українців найбільшими патріотами у 2014 році, бо кожен з нас усвідомлює, що доля нашої країни у наших руках і кожен може зробити свій внесок у захист України, незалежно від віку, статі і національності.

От і у нашій школі вчитель історії Бензель В.В. разом з педагогом-організатором Ляшук І.С. вирішили показати учням 5-9 класів приклад героїзму і національної мужності - оборону Донецького аеропорту, яка тривала 243 дні.

Російсько-терористичні бандитські формування були вражені стійкістю і мужністю наших солдат настільки, що прозвали їх «кіборгами». Щодня вони пекельним вогнем палили аеропорт, обстрілювали зі всіх боків, але наші захисники міцно тримали оборону. Здавалось, що ніщо не може вижити у цьому пеклі, але наші хлопці раз за разом відбивали атаки.

Ще довго болітимуть рани солдат, не швидко загояться і душевні рани. Щодня їм доводиться вступати у бій, ризикуючи життям заради нас з вами, кожен раз думаючи про нас, про те, як ми живемо, як раніше вони жили самі.

 

 

Переглядів: 376 | Додав: Надія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar