16:30
Розважальна програма

Розважальна програма

«Солодка парочка»

Знайди мене у натовпі людському,

Знайди мене у ночі на краю.

Тобі віддам не віддані нікому

Тепло і ніжність, і любов свою.

Знайди мене, як дощ знаходить квіти,

Нежданно і негадано прийди.

Ти мені снишся, я про тебе мрію,

Знайди мене! Знайди мене! Знайди!

В день Святого Валентина, 14.02.2017р., педагог-організатор Ляшук І.С. разом з учнями 8 класу та їх класоводом Якимюк О.М. провели конкурсно-розважальну шоу-програму «Солодка парочка».

Метою заходу було створити умови для творчої самореалізації та веселого й змістовного дозвілля учнів школи, формувати в учнів розуміння того, що основою кохання є не фізичний потяг, а духовність і єдність інтересів, виховувати у підростаючого покоління прагнення до красивих стосунків між представниками різних статей.

 

У святі взяли участь учні 6-9 класів.

Глядачі із задоволенням спостерігали за оригінальними формами змагань конкурсантів та активно підтримували їх оплесками. А потім і самі взяли участь у тематичній грі, яка пожвавила залу гарним настроєм та позитивом. А результатом стало вручення всім присутнім яскравих пам'ятних сувенірів-валентинок.

 

Розважальна програма супроводжувалася виступами співочого голосу нашої школи Борзовець Юлії.

Наші пари довели, що кохати — це значить творити кохання. Тож творіть його, ідіть назустріч йому і ви зустрінете його, як дивовижну казку, як чарівну пісню, яка зробить ваші найпотаємніші бажання реальністю.

 

Переглядів: 483 | Додав: Надія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar