01:25
Соціальні мережі: шкода і користь

Соціальні мережі: шкода і користь

   Комп’ютер увірвався у наше життя стрімко і з кожним днем стає невід’ємною частиною нашого повсякденного життя. Не вміти користуватись ним все рівно, що не вміти писати або читати.

   У сучасному світі повноцінне життя людини неможливо уявити без інформаційних технологій. Але разом з тим в результаті проникнення комп’ютерів та Інтернету в повсякденне життя людини з’явилися і хвороби, про які ще кілька років тому ніхто не знав – це комп’ютерна та Інтернет - залежності.

Тож 9 лютого педагог-організатор Ляшук І.С. разом із психологом Левицькою О.В. провели для учнів 5-9 класів виховний захід на тему «Соціальні мережі: шкода і користь».

   Діти мали можливість переглянути відеофільми про користь і шкоду Інтернету, задати питання вчителям по темі, які їх цікавили.

   Наприкінці виховної години для учнів було проведено анкетування.

   Кожен зробив для себе свої висновки. Адже пройдений тест показав, що в багатьох дітей існує ймовірність залежності, що варто серйозно задуматись… Можливо, потрібно більше часу гуляти з друзями, читати книги, прогулюватись по свіжому повітрі, вести здоровий спосіб життя, а не сидіти за комп’ютером і псувати своє здоров’я…

Переглядів: 538 | Додав: Надія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar