22:03
Товариська зустріч

Товариська зустріч

   Першість школи з настільного тенісу ми провели у вигляді товариської зустрічі з Тетяною Татьяніною. В ході бесіди вчителя фізичної культури Панасюк М.В. з чемпіонкою України з настільного тенісу діти дізнались, що Тетяна народилась і проживає у м. Володимир-Волинському. У дитинстві спостерігала за грою дідуся і самій якось захотілось пограти. Бажання займатися тенісом привело у спортивну секцію, коли навчалась у СШ №2. Згодом Тетяну запросили навчатись у Харківське обласне вище училище фізичної культури  і спорту. Шестигодинні тренування за тенісним столом дали свій результат. В 16 років дівчина отримала майстра спорту на Волині. Вищу освіту Тетяна отримала у Харківській академії фізичної культури і спорту. Нині вона грає за австрійську команду. На завершення бесіди Тетяна презентувала свої медалі.

   Товариська зустріч продовжилась грою школярів з чемпіонкою. В ході гри з дітьми вона давала рекомендації щодо провальної подачі тенісного м’яча, самої техніки гри, окремим рухам кожного гравця відносно тенісного стола. З чемпіонкою спробули пограти: Якимюк Олександр, Савлук Володимир, Хомюк Михайло, Серпухов Богдан, Шуфліта Руслан, Крижан Сергій,  Киричук Юлія, Мажула Анастасія, Здебська Олександра, Адамчук Юлія, Борозовець Юлія. Найкращими тенісистами серед учнів стали:  Якимюк Олександр і Киричук Юлія.

   Тетяна давала автограф бажаючим, а їх виявилось дуже багато. На завершення робила з дітьми селфі. Діти отримали навички гри, поради від майстра тенісу.  На завершення усі побажали Тетяні перемоги на наступних змаганнях, адже  12 лютого вона їде уже в Санкт – Петербург.

Переглядів: 509 | Додав: Надія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar