22:16
Виховний захід

Виховний захід

«Моя суверенно Україно»

Соборна Україна нині незалежна,

Як квітка синьо-жовта розцвіла.

І не згубилася людська любов безмежна

До України - неньки і її буття,

Що упродовж віків нам мрію дарувала

Й наснагу іти до вільного життя.

Україно, соборно державо, сонценосна колиско моя!

   20 січня 2017 року  вчитель історії Бензель В. В. і педагог-організатор Ляшук І.С. разом з дітьми старших класів провели виховний захід до дня Соборності України «Моя суверенно Україно», адже день 22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря, як велике державне свято – День Соборності України.

   

Одна Батьківщина, і двох не буває, 
Місця, де родилися, завжди святі. 
Хто рідну оселю свою забуває, 
Той долі не знайде в житті.

  

   Україна –  рідний край, земля з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею, працелюбними, мудрими й талановитими людьми.

   Ми горді зватися українцями. Поклик рідної землі завжди відчували наші прадіди й діди, ті, хто живе в Україні, і ті, кого доля закинула на чужину. І де б не був українець, захвилюється аж до сліз, почувши рідне слово, рідну українську пісню

  

   Кровоточать рани наших сердець з приводу того, що відбувається на Сході нашої держави. Не висихають сльози на очах матерів, сини яких захищають єдність і незалежність рідної землі.

   Але захист Батьківщини – це не тільки мужність, не тільки відданість, це ще і смерть.

   Отож всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять героїв Небесної сотні, борців за свободу людей під час революції гідності, героїв, що полягли у боротьбі, захищаючи суверенітет, незалежність та територіальну цілісність нашої України. Вічна пам'ять героям, Вічна слава!

   Україна... Її майбутнє в руках молоді. Від нас залежить, якою буде наша держава! А держава, як і родина, має бути дружною, сильною, здоровою,  щасливою…

  

 

Переглядів: 399 | Додав: Надія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar