16 листопада відзначається незвичайне, але дуже важливе для людства свято - Міжнародний день толерантності.

Тому учні початкових класів разом зі своїми класоводами і вихователем ГПД приєдналися до відзначення цієї події. Були проведені виховні години "Що таке толерантність?" (1 кл.), "Толерантність врятує світ" (2-3 кл.), "Планета толерантності" (4 кл.), "Вчимося бути толерантними" (ГПД), під час яких діти переглядали відеофільми, працювали в групах, слухали легенди та притчі, створювали асоціативний кущ, використовували прийом "Фішбоун", виготовляли квіти та долоньки толерантності із власними рисами характеру, грали в дидактичні ігри, розмальовували розмальовки.

Адже ... Читати далі »

Переглядів: 143 | Додав: Yulia | Дата: 16.11.2021 | Коментарі (0)

Читати – це круто, читати – це модно,

Читайте постійно і там, де завгодно!

Наші учні не лише допитливі читачі, а й щирі та щедрі друзі. До Дня молодих читачів шкільною бібліотекою було оголошено акцію «Подаруй книжку бібліотеці». Багато сімей поділилися своїми домашніми бібліотеками із школою – зібрано 32 книжки. Учні, які їх принесли, підписали свої подарунки та отримали на згадку закладки. Бібліотекарями працювали дев’ятикласниці Тьохта Орися та Юхно Христина.

У молодших класах пройшов захід: «Чарівна книжка». За вказаним на обкладинці посиланням, класоводи із бібліотекарем відправляли скан-копію книжки – малюнки «оживали». Працювали із «Котом у чоботях» Шарля Перро та «Лускунчиком та мишачим королем» Ернста Теодора Амадея Г ... Читати далі »

Переглядів: 133 | Додав: Yulia | Дата: 16.11.2021 | Коментарі (0)