Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція “16 днів проти насильства” , яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. Ось і в П'ятиднівській гімназії дана акція стартувала 25 листопада в Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок та дітей.

Будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням її прав. В школі відбулася профілактична загальношкільна лінійка “Синя стрічка – проти насильства”. Відомо, що синя стрічка символізує синці на дитячому тілі та водночас синій колір служить постійним нагадуванням про те, що необхідно боротися з насильством. Для кращого візуального сприйняття акції символічні сині стрічки прикріплювали всім учням і вчителям, котрі бра ... Читати далі »

Переглядів: 167 | Додав: Yulia | Дата: 26.11.2021 | Коментарі (0)

Основи здоров'я - дуже важливий шкільний предмет, адже саме на цих уроках діти дізнаються, як бути здоровими, зробити своє життя безпечним, правильно поводитись в різних ситуаціях. Людині, на жаль, не дано знати своє майбутнє, щоб благополучно оминути всі небезпеки. Але вона завжди має вибір: вести здоровий спосіб життя, чи занапастити його; увесь час тремтіти від страху чи наполегливо загартовувати волю.

Готуючись до своїх уроків планую різні форми проведення, використовую нетрадиційні методи оздоровлення. Сьогодні у 6 класі тема уроку: "Гігієна ротової порожнини". Мета уроку: поглибити знання учнів про основні чинники розвитку карієсу та запалення ясен у підлітків; розвинути навички догляду за порожниною рота; виховувати відповідальне ставлення до збе ... Читати далі »

Переглядів: 148 | Додав: Yulia | Дата: 26.11.2021 | Коментарі (0)